Even voorstellen

Met veel plezier zitten wij in de MR van basisschool ‘de Klimop’. Graag stellen wij ons even voor.

 

 

 

 

 

 

Debby Huisman
Hallo, Ik ben Debby Huisman. Moeder van Tycho Huisman en hij zit in groep 7. Sinds februari 2017 zit Tycho op de Klimop en ik help graag ook de kinderen met Nieuwsbegrip, rekenen en taal op maandag en donderdag als klassenouder. De Klimop heeft ons opgevangen en het voelt als een warm nest. Juist voor dit warme nest en de rust die wij hebben gekregen door de school, wil ik me graag inzetten voor deze school, leraren/leraressen, kinderen en uiteraard ook voor de ouders. Dit was ook de reden dat ik me heb aangemeld voor de MR. Zo kan ik nog meer betekenen en meedenken voor de school.

Patty Crawford
Ik ben Patty Crawford, leerkracht op de Klimop. Ik draag de MR een warm hart toe en wil samen met ouders en collega`s een fijne en open sfeer geven aan de school. Ouders zijn bij mij altijd welkom om vragen te stellen of informatie te halen over de MR.

Jasmine Jose
Mijn naam is Jasmine Jose. Ik ben de moeder van Dyon en Sidney (gr 4). Veel kinderen kennen mij van het schminken tijdens sportdag, het kinderzwerf-boekenstation en als leesmoeder. Verder heb ik de afsluiter van de Kinderboeken-week helpen organiseren en ben ik actief bezig met de verkeersveiligheid rondom school. Sinds een aantal jaar ben ik actief lid van de Ouderraad. Ik vind het belangrijk om als ouder betrokken te zijn bij de school van mijn kids. Als lid van de mede-zeggenschapsraad hoop ik school ook achter de schermen te kunnen ondersteunen en mijn steentje bij te dragen om er met zijn allen voor te zorgen dat onze kids een leuke tijd hebben om later met veel plezier op terug te kijken.

Greet Kuijt
Ik ben Greet Kuijt, afgelopen jaar ben ik bezig geweest om activiteiten op te zetten voor ouders. Zoals de ouderacademie. Op dit moment val ik in bij groep 4. Ik zit al een aantal jaar in de MR en ook in de GMR. Ik vind het fijn dat er in de MR op de Klimop nu wat meer ouders en leerkrachten zitten. We gaan er een goed jaar van maken samen en zullen de ouders op de hoogte houden van wat er in de MR vergadering besproken wordt.

Dana Wouters
Hallo, Ik ben Dana Wouters, moeder van Tyson uit groep 2b. Ik ben bij de MR gegaan om mee te kunnen denken en praten om onze school nog leuker en beter te krijgen. Dat kan alleen niet zonder alle andere ouders van onze school, dus mochten jullie vragen, ideeën of zorgen hebben, kunnen jullie altijd bij mij of de andere leden van de MR terecht en zullen we dat meenemen in de vergaderingen zodat we het met z’n alle kunnen doen!

Sylvia Bron
Ik ben Sylvia Bron. Ik werk al 35 jaar met veel plezier op de Klimop. Ik ben leerkracht van groep 1/2 en intern begeleider voor de groepen 1 t/m 3. Ik neem deel aan de MR omdat ik het belangrijk vind om samen met ouders na te denken over wat de Klimop nodig heeft om goed te kunnen functioneren.